Publikationen im Jahr 2022
April 2022 | W. Jira, T. Behnke, J. Brockmeyer, K. Frost, E. Hiller, M. Möllers, A. Niedzwiecka, B. Pöpping, S. Uhlig, M. Weidner, S. Wittke, R. Becker | Food Anal. Methods | https://doi.org/10.1007/s12161-022-02289-0
Publikationen im Jahr 2021
Synthetic paraffin oil shows low liver and tissue retention compared to mineral oil
Dezember 2021 | Juan-Carlos Carrillo, Hua Shen, Fayaz Momin, Olaf Kral, Holger Schnieder, Susanne Kühn, Food and Chemical Toxicology
Automated Solutions for the Analysis of MOSH/MOAH and Mycotoxins in Food
November 2021 | Michael Koch. Vendor Webinar
Cannabinoide in neuartigen Lebensmittlen und Futtermitteln
Oktober 2021 | Jörg Konetzki, Thomas Behnke, DLR
Cannabinoids in Food, Feed and NovelFood
August 2021 | Jörg Konetzki
Development of an improved analytical method
Juni 2021 | Susanne Kühn
Cleaving Ergot Alkaloids by Hydrazinolysis—A Promising Approach for a Sum Parameter Screening Method
Mai 2021 | Maximilian Kuner, Susanne Kühn, Hajo Haase, Klas Meyer and Matthias Koch | Beitrag | Toxins, mdpi.com
Publikationen im Jahr 2020
Juni 2020 | O. Kunder, Dr. S. Kühn, Dr. E. Becker | Zeitschriftenbeitrag | Deutsche Lebensmittel-Rundschau